Antena 3 CNN Politică Andreea Paul Vass: Am refuzat nominalizarea pentru ministerul Economiei

Andreea Paul Vass: Am refuzat nominalizarea pentru ministerul Economiei

Andreea Paul Vass: Am refuzat nominalizarea pentru ministerul Economiei
Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Feb 2012   •   22:48

Andreea Paul Vass a anunţat, marţi seară, că a refuzat nominalizarea pentru portofoliul Economiei, menţionând că "argumentele sunt în primul rând personale" şi că le mulţumeşte colegilor din PDL pentru încrederea acordată, informează Mediafax.

"Nu am de gând să fac rabat de la drumul meu echilibrat. Toate la timpul lor", a spus Vass, într-o intervenţie telefonică la un post TV de ştiri.

Ea le-a transmis mulţumiri colegilor din PDL care au desemnat-o şi a subliniat că decizia de a refuza nominalizarea ţine de argumente personale.

"Le mulţumesc tare, tare mult colegilor din PDL care şi-au pus încrederea în mine", a mai spus Vass, refuzând să facă alte precizări.

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, surse din partid.

Potrivit surselor citate, Andreea Paul Vass a obţinut cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL, 43 din 61, dintre persoanele propuse de partid ca miniştri în Cabinetul Ungureanu.

Citeşte şi Vass, noua ţintă a PDL: "La Economie, când nu ştie diferenţa dintre watt şi volt?"



×
Subiecte în articol: andreea paul vass refuz pdl
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close