Antena 3 CNN Politică Anastase: Liderii de grup au convenit să dezbată şi să adopte astăzi legea ANI

Anastase: Liderii de grup au convenit să dezbată şi să adopte astăzi legea ANI

Anastase: Liderii de grup au convenit să dezbată şi să adopte astăzi legea ANI
28 Apr 2010   •   13:49

Liderii grupurilor parlamentare au convenit miercuri ca proiectul de lege privind funcţionarea ANI să fie adoptat în şedinţa de miercuri, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Şedinţa în plen a Camerei Deputaţilor dedicată dezbaterii acestui proiiect de lege va fi reluată la ora 14.30 pentru ca membrii Comisiei juridice să aibă timpul necesar discutării proiectului de lege privind funcţionarea ANI.
"Am convenit cu liderii grupurilor parlamentare să reluăm lucrările la ora 14.30, înţelegând şi faptul că până la acea oră raportul Comisiei juridice va fi gata pentru a intra în plen. Există un consens în rândul liderilor de a dezbate astăzi (miercuri - n.r.) legea şi a o finaliza. Sper ca acest lucru să se întâmple", a afirmat Roberta Anastase.
Ea a subliniat că speră că deputaţii vor fi prezenţi în plen la ora 14.30 din moment ce liderii de grup şi-au asumat acest lucru. "Sper să nu avem o problemă de cvorum", a conchis Anastase.
Deputaţii au decis miercuri, la propunerea PDL, să amâne pentru ora 14.30 şedinţa de plen în care să dezbată noua lege de funcţionare a ANI.
Proiectul de lege iniţiat de Guvern privind consolidarea integrităţii în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice ar fi trebuit să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor miercuri, la ora 12.00, însă acest lucru nu a fost posibil deoarece Comisia juridică a acestui for legislativ nu a reuşit până la această oră să elaboreze un raport asupra proiectului de lege.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close