Antena 3 CNN Politică Deputat PUSL: "Masa caldă, un proiect ce trebuie implementat în toate şcolile"

Deputat PUSL: "Masa caldă, un proiect ce trebuie implementat în toate şcolile"

Adoptarea Legilor Educaţiei nu trebuie făcută pe repede înainte, susţine Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Braşov şi membru în Comisia pentru Educaţie.

ana loredana predescu deputat pusl
Deputat PUSL: "Masa caldă, un proiect ce trebuie implementat în toate şcolile" Sursa foto: Facebook | Ana Loredana Predescu
de Alin Tarnovschi    |    11 Feb 2023   •   08:55

Aceasta susţine că modificările legislative ar trebui să fie adaptate pentru a răspunde nevoilor elevilor şi ale personalului din Educaţie.

Transportul gratuit asigurat tuturor elevilor şi masa caldă în toate şcolile se numără printre proiectele prioritare ale partidului.

"Numai raportat la judeţul Braşov, în ultimii cinci ani, numărul elevilor a crescut cu peste 5.000, în condiţiile în care nu s-a construit nicio nouă unitate de învăţământ. Masa caldă în şcoli este, la fel, unul dintre proiectele ce trebuie implementate.

Avem un proiect-pilot. Este discriminatoriu ca în anumite şcoli unii copii să aibă parte de o masă caldă la prânz şi în cele mai multe nu. Şi ce proiect pilot este acela care se desfăşoară de şapte ani? Trebuie să ajungem la o concluzie: îl generalizăm sau nu", a declarat Ana Loredana Predescu.

×
Subiecte în articol: PUSL legile educatiei
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close