Antena 3 CNN Politică Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, mesaj pentru Marcel Ciolacu: "Felicitări pentru formarea noului Guvern"

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, mesaj pentru Marcel Ciolacu: "Felicitări pentru formarea noului Guvern"

Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, i-a transmis felicitări premierului Marcel Ciolacu pentru formarea noului Guvern.

Marcel Ciolacu
Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, mesaj pentru Marcel Ciolacu: "Felicitări pentru formarea noului Guvern" Sursa foto: Partidul Social Democrat/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   17:29

După formarea noului Guvern, ambasadorul SUA în România a ținut să-i transmită premierului Marcel Ciolacu un mesaj de felicitare, în care a subliniat faptul că parteneriatul dintre Statele Unite și țara noastră va rămâne la fel de solid.

"Felicitări lui Marcel Ciolacu pentru formarea noului Guvern!  Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră și întreaga echipă pentru a continua parteneriatul strategic puternic dintre Statele Unite și România, care rămâne solid", a scris Kathleen Kavalec, pe Twitter.

De asemenea, Kathleen Kavalec a apreciat prezența sporită a femeilor în noul Guvern al României.

"Aplaudăm noul Guvern pentru creșterea numărului de femei miniștri de la 2 la 5.

Citește și: Marcel Ciolacu, dezvăluiri personale: "Prezint toată viața mea în detaliu să nu mai circule minciuni"

Este un pas important în direcția diversității și a egalității de gen, la cel mai înalt nivel al Guvernului. SUA vă sunt alături în calitate de partener și aliat", a mai spus reprezentantul SUA în România.

×
Subiecte în articol: Kathleen Kavalec Marcel Ciolacu
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close