Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, previziune pentru ministrul Justiției Tudorel Toader: „E doar o problemă de timp până când va fi schimbat”

Alina Gorghiu, previziune pentru ministrul Justiției Tudorel Toader: „E doar o problemă de timp până când va fi schimbat”

o_1bci6eeo01fi1ktmh3l1rqh1ulh8.png
Foto: Facebook
31 Mar 2017   •   15:47

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, că, în urma evaluării şefilor de parchete, ”e doar o problemă de timp până când domnul ministru Tudorel Toader va fi schimbat de la Justiţie”, adăugând că deja vede ”o presiune din ce în ce mai crescută în privinţa domniei sale din partea comunicatorilor PSD”.

”La cum am văzut, e doar o problemă de timp până când domnul ministru Tudorel Toader va fi schimbat de la Justiţie. Va urma o perioadă intensă de monitorizare asupra dânsului. Deja văd o presiune din ce în ce mai crescută în privinţa domniei sale din partea comunicatorilor PSD. Sunt de acord cu domnul ministru, că nu revoci şefii de parchete doar ca să dai satisfacţie unor lideri de partide”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri, la Timişoara.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close