Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, atac virulent: „Dragnea intră cu bocancii în activitatea Guvernului și nimeni nu-i spune <<până aici>>!”

Alina Gorghiu, atac virulent: „Dragnea intră cu bocancii în activitatea Guvernului și nimeni nu-i spune <<până aici>>!”

o_1b7dj8m27qvnj2ui4r1psleas8.jpg
Foto: captura Antena 3
26 Ian 2017   •   16:36

Alina Gorghiu îl atacă pe Liviu Dragnea, într-o nouă postare pe Facebook, unde scrie despre ”ingerința permanentă a acestuia în treburile Guvernului”, lucru care este ignorat de Avocatul Poporului, ”care face tumbe zilnice pentru PSD”.

”I-a dat ordin doamnei de la Interne să retragă jandarmii de la sediul PSD, iar doamna s-a conformat. Nu-i convine proiectul de buget, îl modifică la partid, și nu în ședințe la Guvern. Prezența șefilor de instituții, cu care zice domnul Dragnea că a negociat bugetele prin cotloanele socialiste, inclusiv bugetele din domeniul securității sau sistemul judiciar, chiar se justifică?! Sau domnul Dragnea intră cu bocancii în activitatea Executivului doar pentru că poate și nimeni nu-i spune ”până aici”?! De aceea ai nevoie de o insituție în România care să mai și sesizeze genul acesta de abuz”, a scris Alina Gorghiu.

Fostul președinte al PNL anunță că sprijină solicitarea lui Klaus Iohannis cu privire la buget arătând că ”nu ne mai putem juca la infinit spunând una în campanie și pe la partenerii strategici când ii vizitam, și, belea, punem în scris altceva când facem bugetul”.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close