Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, atac dur la adresa PSD

Alina Gorghiu, atac dur la adresa PSD

gorghiu.jpg
Foto: Facebook
28 Sep 2015   •   12:30

Liderul PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook că PSD are nevoie de o clarificare morală, nu ideologică, arătând că stânga românească este definită de ostilitatea liderilor săi faţă de justiţie şi Liviu Dragnea nu va schimba nimic dacă nu începe prin puterea exemplului său şi cu schimbarea premierului.


"Dl Liviu Dragnea, proaspăt lansat, ieri, în cursa pentru ?efia PSD, după ce şi-a eliminat, conform reţetei deja patentate de Ponta, toţi potenţialii contracandidaţi, ne vorbeşte despre clarificarea doctrinară a partidului şi despre ceea ce reprezintă stânga în România. PSD are nevoie nu de o clarificare ideologică, cât, mai ales, de una morală. Stânga românească e definită de ostilitatea liderilor săi faţă de justiţie, de apetenţa pentru privilegii nemeritate a aleşilor, de lipsa criteriilor de integritate, de cadre, nu de resurse, de colective, nu de echipe", a scris, luni, pe Facebook, Alina Gorghiu, după ce Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura la şefia PSD.

Ea a arătat că Liviu Dragnea nu poate schimba nimic dacă nu începe prin exemplul său şi, apoi, cu schimbarea din funcţie a lui Victor Ponta.

"Dl Liviu Dragnea nu va schimba cu nimic lucrul acesta dacă nu începe prin puterea exemplului ?i apoi cu schimbarea Prim-ministrului trimis în judecată. Vorbele sale nu sunt altceva decât frunze în vânt, dacă drepturile românilor nu sunt respectate ?i mă refer, în principal, la votul prin coresponden?ă pentru cetă?enii care trăiesc în diaspora", a adăugat Gorghiu.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a lansat, duminică, la Alexandria, candidatura la şefia PSD, cerând sprijinul organizaţiei Teleorman şi declarând că nu a fost uşor să ia această decizie, dar este un risc pe care şi-l asumă.

Liviu Dragnea menţiona că este susţinut de 36 de organizaţii judeţene PSD şi de cinci filiale de Sector.

Singurul contracandidat al lui Dragnea la alegerile din 11 octombrie este senatorul Daniel Savu, după retragerile lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Facebook PSD Liviu Dragnea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close