Antena 3 CNN Politică ?Alianţa se păstrează dacă PD schimbă miniştri?

?Alianţa se păstrează dacă PD schimbă miniştri?

?Alianţa se păstrează dacă PD schimbă miniştri?
27 Mar 2007   •   23:39
Norica Nicolai a declarat, marţi, că Alianţa PNL-PD se va păstra în cazul în care democraţii îşi vor schimba miniştrii de la Justiţie, Transporturi şi Interne. Vicepreşedintele PNLi susţine că Monica Macovei (Justiţie), Radu Berceanu (Transporturi) şi Vasile Blaga (Administraţie şi Interne) nu prezintă o garanţie că vor înceta ?atacurile şi miştocărelile la adresa liberalilor?.

?Noi i-am cerut lui Călin Popescu-Tăriceanu să găsească repede o soluţie, pentru că nu se mai poate să avem conflicte în interiorul Guvernului, să nu funcţioneze instituţiile statului. Singura condiţie pusă de noi ca să rămânem împreună cu PD a fost să îşi schimbe cei trei miniştri. Dacă premierul Tăriceanu a spus că Alianţa este moartă, probabil aşa este. Cert este că premierul trebuie să ia o atitudine foarte clară?, a spus Norica Nicolai.

Secretarul executiv al PD Marius Rogin a declarat că democraţii nu îşi vor retrage cei trei miniştri iar dacă vor fi daţi afară, partidul va trece în opoziţie, excluzând orice colaborare cu PSD.

Cristian Rădulescu, liderul grupului PD Camera Deputaţilor, a precizat ca reacţie la declaraţia Noricăi Nicolai, că Premierul nu este în măsură să pună condiţii democraţilor pentru că a încălcat contractul Alianţei când a amânat alegerile europene în toamnă.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close