Antena 3 CNN Politică Ambasadorul României în SUA și deputatul PNL Alexandru Muraru s-au întâlnit cu secretarul de stat Antony Blinken

Ambasadorul României în SUA și deputatul PNL Alexandru Muraru s-au întâlnit cu secretarul de stat Antony Blinken

BeFunky-collage - 2024-07-05T212706.063
Cei doi au avut o întâlnire la Washington DC, de ziua națională a SUA / Sursă foto: Facebook/ Alexandru Muraru
de Roxana Mihăiescu    |    05 Iul 2024   •   21:59

Andrei Muraru, ambasadorul României la Washington, şi fratele său geamăn, Alexandru Muraru, deputat PNL, au avut o întâlnire cu șeful diplomației americane, secretarul de stat Antony Blinken, la Washington, de ziua națională a SUA.

În acest an, se împlinesc 248 de ani de la Declaraţia de Independenţă.

Anual, de ziua națională a SUA sunt organizate diverse evenimente și ceremonii, inclusiv reuniuni de lideri de stat și personalități internaționale, pentru a discuta despre importanța cooperării globale și a provocărilor economice.

„Bucuros să-l întâlnesc pe șeful diplomației americane, secretarul de stat Antony Blinken”

Cu acest prilej, Andrei Muraru, ambasadorul României la Washington, şi fratele său geamăn, Alexandru Muraru, deputat PNL, au purtat discuții cu secretarul de stat Antony Blinken, la Washington, în cadrul evenimentului dedicat celebrării Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii.

„Bucuros să-l întâlnesc pe șeful diplomației americane, secretarul de stat Antony Blinken

L-am întâlnit ieri pe Antony Blinken, la Washington DC, de ziua națională a SUA, în cadrul evenimentului de la Departamentul de Stat al SUA, dedicat celebrării Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii.

Din 2009 până în 2013, Anthony Blinken a fost secretar adjunct al președintelui și consilier pe probleme de securitate națională al vicepreședintelui SUA. În timpul mandatului său în administrația Obama, el a ajutat la elaborarea politicii SUA cu privire la Afganistan, Pakistan și programul nuclear al Iranului. Mai târziu,

Antony Blinken a fost consilier adjunct pentru securitate națională din 2013 până în 2015 și secretar de stat adjunct din 2015 până în 2017 sub președintele Barack Obama. În 2021, Blinken a fost nominalizat de președintele Joe Biden pentru funcția de Secretar de Stat al Statelor Unite”, a scris Alexandru Muraru, deputat PNL, pe pagina de Facebook.

Bucuros să-l întâlnesc pe șeful diplomației americane, secretarul de stat Antony Blinken L-am întâlnit ieri pe Antony...

Publicată de Alexandru Muraru pe Vineri, 5 iulie 2024

Ziua Naţională a SUA marchează adoptarea Declaraţiei de independenţă, ratificată de Congres în 4 iulie 1776, prin care cele treisprezece colonii ale Marii Britanii din America de Nord s-au declarat independente faţă de Regatul Unit al Marii Britanii.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close