Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Geoană, despre prezența lui Ciucă la summitul NATO: „Probabil s-a autoinvitat”. Ciucă ripostează: M-a invitat președintele

Geoană, despre prezența lui Ciucă la summitul NATO: „Probabil s-a autoinvitat”. Ciucă ripostează: M-a invitat președintele

mircea geoana nicolae ciuc? hepta
Schimb de replici între Mircea Geoană și Nicolae Ciucă | Sursă colaj foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    26 Iul 2024   •   08:57

Mircea Geoană a declarat joi seară la Digi24 că s-a întâlnit cu Nicolae Ciucă la summitul NATO, la care liderul PNL „probabil s-a autoinvitat”, și au discutat „tangențial” despre candidatura la prezidențiale. Ciucă a ripostat vineri într-o postare pe Facebook, spunând că s-a aflat acolo „la invitația președintelui”, iar, spre deosebire de Geoană, el a fost ales de oameni în funcția pe care o ocupă, „motiv pentru care am participat și anul acesta la Adunarea Parlamentară a NATO”.

Întrebat dacă la summitul NATO s-a întâlnit cu Nicolae Ciucă și a discutat despre candidaturile la alegerile prezidențiale, Mircea Geoană a răspuns:

„L-am văzut la summitul NATO pe Nicolae Ciucă. Despre a dânsului, parcă un pic, tangențial. A participat la o recepție în Congres. Cred că nu este membru în delegația Adunării Parlamentare a NATO, probabil că s-a autoinvitat acolo. Am discutat puțin cu el, da. Era și Vasile Dîncu, erau și câțiva politicieni de la USR. Delegația românească...”, a spus Geoană joi seară la Digi24.

Nicolae Ciucă a ripostat apoi, spunând că s-ar fi așteptat „ca domnul Geoană să înțeleagă mai bine cum funcționează lucrurile”.

„Spre deosebire de domnul Geoană, eu sunt ales de oameni în funcția pe care o ocup, pentru a-i reprezenta. Motiv pentru care am participat și anul acesta la Adunarea Parlamentară a NATO, așa cum am făcut-o și în trecut. Pentru că participarea la întâlnirile diplomatice cu aliații noștri este esențială pentru consolidarea securității României. Imediat după aceea, mi-am continuat activitatea la summitul NATO, la invitația președintelui. Având o funcție în NATO timp de cinci ani, m-aș fi așteptat ca domnul Geoană să înțeleagă mai bine cum funcționează lucrurile”, a scris Nicolae Ciucă în postarea sa făcută pe Facebook vineri.

×
Citește mai multe din Alegeri prezidenţiale
» Vezi toate știrile din Alegeri prezidenţiale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close