Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Elena Lasconi, vizită secretă la Ambasada Franței. A fost însoțită doar de Iulian Bulai

Elena Lasconi, vizită secretă la Ambasada Franței. A fost însoțită doar de Iulian Bulai

elena lasconi ambasada frantei
Elena Lasconi, vizită secretă la Ambasada Franței. Foto: Mediaflux
de L.D.    |    19 Sep 2024   •   16:34

Elena Lasconi a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux în timpul unei vizite discrete la Ambasada Franței. Spre deosebire de alte întâlniri oficiale anunțate public, această vizită a avut loc în secret, fără nicio informare pe canalele oficiale. Ea a fost însoțită doar de Iulian Bulai, deputat și lider ALDE în Consiliul Europei, cu un rol important în partid. Cei doi au fost întâmpinați de o persoană necunoscută publicului, care le-a facilitat accesul.

Vizita a avut loc miercuri, în jurul orei 16:00, fără o delegație oficială, candidata la prezidențiale fiind însoțită doar de Iulian Bulai și o altă persoană necunoscută, care a coborât din mașină împreună cu ei. Șoferul Elenei Lasconi a știut, de asemenea, despre vizită. 

Potrivit jurnaliștilor Mediaflux, întâlnirea discretă a durat aproximativ o oră, încheindu-se în jurul orei 17:06. Lasconi a luat măsuri de precauție pentru a păstra discreția, intrând în Ambasada Franței fără escortă și fără a menționa vizita pe canalele oficiale, spre deosebire de alte întâlniri, precum cele la Ambasada Greciei sau a Germaniei.

La finalul vizitei, Elena Lasconi a ieșit alături de Iulian Bulai, îndreptându-se spre mașină, în timp ce persoana alături de care veniseră a rămas în urmă, vicepreședintele USR salutând-o cordial.

Elena Lasconi, președintele USR, a avut în luna august întâlniri cu ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec, precum și vizite la Ambasada Italiei și la reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova. Totodată, a avut o discuție cu ambasadorul Ucrainei în România.

În septembrie, și-a continuat vizitele la ambasadele Greciei, Germaniei și Marii Britanii, toate aceste întâlniri fiind făcute publice. Totuși, vizita de miercuri la Ambasada Franței a rămas neanunțată.

×
Citește mai multe din Alegeri prezidenţiale
» Vezi toate știrile din Alegeri prezidenţiale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close