Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Cum vor arăta buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale 2024. Anunțul BEC

Cum vor arăta buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale 2024. Anunțul BEC

alegeri romania urna votare vot
Alegerile prezidenţiale şi parlamentare au loc la finalul acestui an. Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    13 Oct 2024   •   20:39

Biroul Electoral Central a aprobat duminică machetele buletinelor de vot care vor fi folosite la alegerile prezidențiale din 2024.

„Biroul Electoral pentru alegerea Președintelui României din anul 2024 (BEC) informează că, la data de 13 octombrie a.c., au fost stabilite machetele buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Președintele României din anul 2024, respectiv: macheta buletinului de vot utilizat în secțiile de votare din tară, macheta buletinului de vot utilizat în secțiile de votare din străinătate și macheta buletinului de vot prin corespondență.

Totodată, s-a constatat că semnele electorale, denumirile formațiunilor politice, precum și prenumele și numele candidaților sunt corect imprimate și vizibile.

Procesul-verbal întocmit cu ocazia prezentării machetelor buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Președintele României din anul 2024 va putea fi consultat pe pagina de internet a BEC - https://prezidentiale2024.bec.ro/”, a transmis BEC într-un comunicat.

×
Citește mai multe din Alegeri prezidenţiale
» Vezi toate știrile din Alegeri prezidenţiale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close