Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Ciucă spune că el va câștiga alegerile prezidențiale, dar că Marcel Ciolacu nu este prima sa opțiune la desemnarea premierului

Ciucă spune că el va câștiga alegerile prezidențiale, dar că Marcel Ciolacu nu este prima sa opțiune la desemnarea premierului

nicolae ciuca antena 3
„Până atunci se pot întâmpla multe. De ce să creez o speranţă pe care să nu o îndeplinesc, după aia?”, a spus Ciucă. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    26 Aug 2024   •   23:32

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni seară în direct la Antena 3 CNN că este convins că el va câștiga alegerile prezidențiale 2024, dar spune că Marcel Ciolacu nu este prima sa opțiune în ceea ce priveşte desemnarea pentru funcţia de premier. „Să vedem ce va decide poporul român”, a spus Ciucă.

Întrebat, luni seară, la Antena 3 CNN, cine va câştiga alegerile prezidenţiale din România, Nicolae Ciucă a răspuns: „Subsemnatul”. 

În acest context, jurnalistul Radu Tudor l-a întrebat pe Ciucă pe cine va desemna prim-ministru dacă PSD va avea cel mai bun scor la alegerile parlamentare: „Să vedem ce va decide poporul român”.

„E o întrebare la care voi reflecta”, a spus Ciucă, subliniind că Marcel Ciolacu nu este prima sa opţiune pentru propunerea de premier. 

„Până atunci se pot întâmpla multe. De ce să creez o speranţă pe care să nu o îndeplinesc, după aia?”, a adăugat liderul PNL.

×
Citește mai multe din Alegeri prezidenţiale
» Vezi toate știrile din Alegeri prezidenţiale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close