Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Ciolacu a răspuns ironic când a fost întrebat dacă împarte același bazin electoral cu Geoană: Nu l-am găsit acolo

Ciolacu a răspuns ironic când a fost întrebat dacă împarte același bazin electoral cu Geoană: Nu l-am găsit acolo

marcel ciolacu inquam (1)
Premierul Marcel Ciolacu. Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Andreea Ştefan    |    07 Sep 2024   •   14:51

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns ironic atunci când a fost întrebat dacă împarte același bazin electoral cu Mircea Geoană, fostului secretar general al NATO. „Nu l-am găsit la bazin. Nu era, aşa că nu îl împărţim”, a spus Ciolacu. Liderul PSD consideră că o eventuală candidatură a lui Geoană la funcţia de preşedinte al României, dar şi faptul că vor participa mai mulţi candidaţi în această cursă electorală reprezintă „un lucru foarte bun pentru democraţie".

Ciolacu, care s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită la Şcoala Gimnazială "Profesor Cristea Stănescu" din comuna Cornu din judeţul Prahova, a fost întrebat de jurnalişti dacă va împărţi acelaşi bazin electoral cu Geoană, iar el a răspuns cu o glumă.

„Nu l-am găsit la bazin. Nu era, aşa că nu îl împărţim. E bine, o să fie foarte mulţi candidaţi în perioada următoare, e un lucru foarte bun pentru democraţie", a afirmat liderul PSD, care efectuase anterior şi o vizită la bazinul de înot al unităţii de învăţământ din Cornu, potrivit Agerpres.

Mircea Geoană l-a notificat marţi pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, că se va retrage din funcţia de secretar general adjunct al Alianţei începând cu 10 septembrie, a informeat marţi nato.int.

Jens Stoltenberg a acceptat demisia, mulţumindu-i lui Mircea Geoană pentru activitatea sa timp de aproape cinci în această funcţie la NATO. Mircea Geoană este primul român care a deţinut funcţia de secretarul general adjunct al NATO, a mai precizat nato.int.

×
Citește mai multe din Alegeri prezidenţiale
» Vezi toate știrile din Alegeri prezidenţiale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close