Antena 3 CNN Politică Alegeri parlamentare Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor în Sălaj: „Punem la bătaie toată experienţa şi priceperea”

Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor în Sălaj: „Punem la bătaie toată experienţa şi priceperea”

lucian bode
Lucian Bode. Sursa foto: Profimedia Images
de Ioana Coman    |    08 Aug 2024   •   20:37

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, va deschide lista PNL Sălaj la alegerile parlamentare, unde va candida pentru un loc în Camera Deputaţilor. „Ne vom pune la bătaie toată experienţa şi priceperea pentru Sălaj şi sălăjeni”, a transmis Bode.

„Prin votul membrilor Biroului Politic Judeţean al filialei Partidului Naţional Liberal Sălaj, am fost desemnat să deschid lista PNL pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 1 decembrie. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată, este o onoare şi o responsabilitate pentru mine”, a scris, joi seară, pe Facebook, Lucian Bode.

Acesta spune că filiala PNL Sălaj are candidaturi puternice la Camera Deputaţilor şi Senat, „oameni care au cariere solide şi care sunt implicaţi în viaţa comunităţii sălăjene”.

„Suntem o echipă hotărâtă să ducem proiectul liberal de dezvoltare într-o nouă etapă, împreună cu Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, cu primarii noştri, cu toţi aleşii locali, totul din dorinţa de a ne fi mai bine, acasă, în Sălaj. Va urma o perioadă în care avem de câştigat încrederea sălăjenilor. Ne vom pune la bătaie toată experienţa şi priceperea pentru Sălaj şi sălăjeni, iar prin unitate şi implicare vom performa la viitoarele alegeri”, a mai transmis Bode.

Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 1 decembrie. Alegerile prezidenţiale au fost programate pentru zilele de 24 noiembrie şi 8 decembrie.

×
Citește mai multe din Alegeri parlamentare
» Vezi toate știrile din Alegeri parlamentare
Cele mai noi știri
Parteneri
x close