Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Victor Drăgușin și PSD, în preferințele electoratului, la Alexandria, cu doar câteva zile înainte de alegeri

Victor Drăgușin și PSD, în preferințele electoratului, la Alexandria, cu doar câteva zile înainte de alegeri

Cetăţenii din Alexandria aleg în majoritate continuitatea. Victor Drăgușin și PSD conduc detașat în preferințele electoratului.

partidul social democrat
Victor Drăgușin și PSD, în preferințele electoratului, la Alexandria, cu doar câteva zile înainte de alegeri
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2024   •   17:49

Potrivit unui sondaj de opinie realizat în Alexandria, cetăţenii şi-au exprimat intenția la vot în favoarea primarului Victor Drăgușin și a echipei PSD.

Dezvoltarea, investițiile europene, educația și familia tânără, fiind prioritățile ultimilor ani, echipa PSD a reuşit să acceseze maximul de fonduri europene din cele alocate municipiului Alexandria și cu un grad foarte mare de absorbție al banilor din PNRR.

În acest context, cetățenii au ales continuitatea şi au declarat, cu doar câteva zile înainte de alegerile din 9 iunie, că îl susţin în continuare pe primarul Victor Drăgușin.

Astfel, conform datelor, 52% dintre cetăţenii Alexandriei îl vor vota pe 9 iunie pe Victor Drăgușin, în timp ce 25% dintre alegători vor opta pentru Haralambie Epure.

Cătălin Dumitrașcu este în preferința a 10% dintre alegători, în timp ce Bogdan Doncea ar obține un procent de 6%. 

De asemenea, potrivit sondajului, Dan Dobre ar obține 5% din voturile alegătorilor. 

Și în privința votului politic opiniile sunt clare:

47% - votează PSD

26% - votează PNL

11% - votează AUR

9% - Alianța Dreapta Unită

2% - PUSL

5% - altul

Sondajul a fost realizat la comanda PSD Teleorman de către Centrul de Sociologie Urbană - CURS, pe un eșantion de 1067 de repondenți, față în față, votanți de peste 18 ani, tipul eșantionului: probabilistic, multistadial, stratificat, validarea eșantionului s-a realizat pe baza ultimelor date INS, in perioada 29 mai - 3 iunie, marja de eroare +/- 3%.

×
Subiecte în articol: PSD victor dragusin alexandria
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close