Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Sebastian Burduja: „Hai alături de noi miercuri, în fața Ateneului, să facem Revoluția Turcoaz”

Sebastian Burduja: „Hai alături de noi miercuri, în fața Ateneului, să facem Revoluția Turcoaz”

Liberalul este singurul candidat la PMB care nu se teme de evenimentele în stradă cu participare numeroasă.

sebastian burduja_Inquam Photos - Malina Norocea
Burduja: Hai alături de noi miercuri, de la 20:30, în fața Ateneului, să facem Revoluția Turcoaz
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   14:39

Revoluția Turcoaz are loc astăzi, la ora 20:30, în fața Ateneului, acolo unde candidatul PNL la Primăria Generală așteaptă peste 2000 de bucureșteni.

Este un eveniment de campanie atipic: Burduja îi cheamă pe bucureșteni la o întâlnire la final de campanie cu echipa sa, cu susținătorii și voluntarii.

Susținători și profesioniști în diverse domenii, astăzi, în fața Ateneului, la un eveniment marca Burduja. Campania atipică a candidatului PNL se încheie alături de bucureșteni.

La eveniment urmează să participe, potrivit estimărilor, peste 2000 de oameni, atât membri de partid, cât și voluntari și sustinători. 

Rareș Bogdan va fi pe scenă alături de Burduja, împreună cu lideri de filială din sectoarele Capitalei, dar și profesionişti din diferite domenii. 

Gabriel Biriș, Andrei Caramitru și Marian Staș sunt câțiva dintre cei care vor susține scurte discursuri la evenimentul programat în această seară. 

Întâlnirea lui Sebastian Burduja cu bucureștenii, în mijlocul Capitalei, în stradă, este ultimul mare eveniment al candidatului PNL înaintea alegerilor, candidat intrat târziu în cursa pentru Primărie, dar care a recuperat printr-o campanie ieșită din tipare. 

În urmă cu o săptămână acesta și-a lansat imnul de campanie, „Visuri în bagaj - Revoluţia turcoaz”, cu versuri despre problemele bucureştenilor: „Văd ruine când scot capul pe geam/ Şi Bucureştiul cum se spală în lighean!”. Melodia-manifest a strâns aproape 300.000 de vizualizări pe YouTube. 

Turcoazul este culoarea campaniei lui Sebastian Burduja. Acesta a renunțat la cămașa obișnuită a candidaților și la cravată, și a îmbrăcat tricoul turcoaz, o culoare ușor de remarcat. Remarcabil vrea să facă și Bucureștiul, explică acesta, într-un clip online, alegerea culorii. 

Sebastian Burduja candidează la alegerile locale din 9 iunie împotriva principalilor contracandidați, Nicuşor Dan, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. 

Conform ultimului sondaj la solicitarea PNL București, Sebastian Burduja este cotat la 26,4% intenție de vot, fiind pe locul doi, la 0,2% în spatele lui Nicușor Dan.

×
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close