Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Sacii cu voturile pentru Primăria Sectorului 1 au fost păziți toată noaptea. George Tuță: „Clotilde trebuie să plece"

Sacii cu voturile pentru Primăria Sectorului 1 au fost păziți toată noaptea. George Tuță: „Clotilde trebuie să plece"

Diferență de 681 de voturi între George Tuță și Clotilde Armand.

George Tuta
Sacii cu voturi din Sectorul 1, păziți întreaga noapte. George Tuță: „Clotilde trebuie sa plece"
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   09:30

George Tuță, candidatul PNL, a cerut ca sacii cu voturi sa fie protejați într-o camera specială, păzită de jandarmi și poliţie.

„Clotilde trebuie să plece, avem toate procesele verbale pentru Sectorul 1. Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde .

Au rămas voturile la Biroul Electoral al Sectorului 1, au fost păzite toată noaptea. Am venit să asist la numărarea voturilor, să protejăm voturile românilor", a transmis George Tuță.

Pe de altă parte, Clotilde Armand nu își recunoaște înfrângerea și a făcut plângeri penale pentru președinții secțiilor de votare.

Clotilde Armand, candidatul Alianței Dreapta Unită, cere renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1. Ea spune că diferența de voturi pe numărătoarea paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat.

Citește și: Clotilde Armand cere renumărarea voturilor: ”I-am prins că vor să fure”

Seara trecută, George Tuţă a declarat, într-o intervenţie în direct la Sinteza Zilei, că primarul Clotilde Armand este principalul responsabil de circul de la Sectorul 1, încercând să prelungească agonia unui mandat plin de eşecuri.

"Sunt 40 de ore de când încearcă orice manevră să nu depună buletinele de vot şi să nu se vadă rezultatul final din care, vă spun cinstit, că Sectorul 1 are de câştigat. Pentru că scapă după o perioadă de aproape patru ani de zile de circ şi scandal.

Şi vedeţi că nici măcar această ultimă zi din cariera politică a doamnei Armand nu este lipsită de controversă şi de o umilinţă la care au fost supuşi cetăţenii în această perioadă", a spus Tuţă.

×
Subiecte în articol: George Tuţă Clotilde Armand sectorul 1
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close