Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Primarul unei comune din Gorj și-a sărbătorit victoria la alegeri cu lăutari, mici și bere. A invitat tot satul la petrecere

Primarul unei comune din Gorj și-a sărbătorit victoria la alegeri cu lăutari, mici și bere. A invitat tot satul la petrecere

Liviu Ion Cotojman
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2024   •   19:25

Liviu Ion Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia, din Gorj, a încins grătarele chiar în Curtea Primăriei, unde și-a sărbătorit cu lăutari, mici și bere victoria obținută cu peste 80% din voturi.

Liberalul ajuns la cel de-al cincilea mandat dă asigurări că banii pentru petrecere nu au fost luați din bugetul Primăriei.

Liviu Ion Cotojman a obţinut la alegerile de duminică peste 80% din voturi, iar în semn de mulţumire a invitat la petrecere întreaga comună. 

„Dragii mei cetățeni, dragi prieteni, astăzi, începând cu orele 18, vă aștept la sala de festivități, din centrul comunei, să petrecem împreună, să sărbătorim victoria în alegeri!

Vă așteptăm cu drag, cu voie bună, cu mici, cu bere, cu vin și alte surprize.

Atmosfera va fi întreținută cu muzică populară, specifică zonei”, este mesajul transmis, miercuri, de Liviu Ion Cotojman pe pagina sa de Facebook.

Liviu Ion Cotojman este la al cincilea mandat

„E o bucurie. Cred că oricine care câștigă o astfel de bătălie politică se bucură. Se bucură fie în familie fie într-un cadru mai larg.

Eu am hotărât astăzi, având în vedere victoria destul de mare, aproape 90%, să petrec împreună cu toți cetățenii din comuna Roșia de Amaradia”, a declarat el.

La eveniment, primarul reales a făcut cinste cu sute de mici și muzică tradițională, pe placul localnicilor.

Petrecerea s-a terminat târziu în noapte.
 

×
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close