Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Două pasaje noi vor fi construite în București, pentru fluidizarea traficului. Gabriela Firea: "Am lăsat în primărie, la cheie, două studii de fezabilitate"

Două pasaje noi vor fi construite în București, pentru fluidizarea traficului. Gabriela Firea: "Am lăsat în primărie, la cheie, două studii de fezabilitate"

Două pasaje noi vor fi construite pentru a fluidiza traficul în București, spune Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală.

New Project-4474
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   10:40

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, anunță că va finaliza pasajele Petricani și Andronache, după alegeri, ambele proiecte fiind la cheie încă de la finalul mandatului său anterior.

Mai mult, Firea anunță că există și susținere din partea candidatului alianței la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă.

Fiecare dintre cele două pasaje supraterane poate fi construit în circa doi ani.

"În fiecare zi, dimineața sau la finalul programului, traficul de aici, unde sunt multe companii multinaționale, cu mii de angajați, este sufocant.

Am lăsat în primărie, la cheie, două studii de fezabilitate, cu toate avizele obținute pentru două pasaje supraterane, construite succesiv, pentru a nu bloca întregul sector.

Mă bazez pe colaborarea cu prietenul și colegul meu, Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Sectorului 2. Ne angajăm, ca împreună, să realizăm aceste pasaje.

Echipa pentru București, Orașul dorit de oameni, s-a pus în mișcare!", a transmis Gabriela Firea.

Material susținut de PSD.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea pasaje trafic București PSD
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close