Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Marius Manole, în dialog cu Antena 3 CNN, din Piaţa Obor: „Mai cu seamă trebuie să meargă tinerii la vot, pentru că asta e ţara lor”

Marius Manole, în dialog cu Antena 3 CNN, din Piaţa Obor: „Mai cu seamă trebuie să meargă tinerii la vot, pentru că asta e ţara lor”

Actorul încurajează românii, în special tinerii, să iasă la vot

marius manole alegeri tineri vot
Marius Manole, despre alegeri: "Mai cu seamă trebuie să meargă tinerii la vot, pentru că asta e ţara lor"
de Ana-Maria Roman    |    09 Iun 2024   •   13:31

Actorul Marius Manole a mers împreună cu jurnalista Antena 3 CNN, Ana Maria Roman, în Piaţa Obor, acolo unde au discutat cu românii despre alegeri. 

„Am foarte mari emoţii, pentru că mie tot timpul mi-a fost frică de alegeri, pentru că, din păcate, după 30 şi ceva de ani de la Revoluţie, oamenii sunt destul de blazaţi, nu mai cred în nimic, nu mai cred în nimeni, nu mai au speranţe, ceea ce e cel mai grav.

Dacă îi iei unui popor speranţa, i-ai luat tot.

Eu sunt foarte activ pe reţelele de socializare şi iau pulsul, în bula mea, cel puţin. Sunt din ce în ce mai mulţi tineri care spun că «Oricum nu contează votul meu. Noi votăm, iese cine trebuie» Cred că li s-a şi băgat subliminal în cap acest lucru. Cred că clasa politică a vrut să avem tipul ăsta de reacţie, să renunţăm”, a spus actorul Marius Manole.

„Tinerii trebuie să voteze”

„Părinţii noştri nu au avut neapărat putere, nu au avut informaţie, uneori, nu au ştiut, dar noi acum avem toate metodele să ne informăm, avem toate căile să ştim pe cine alegem, să luăm contact cu ei direct. Părinţii noştri nu ajungeau la politicieni. Noi putem să le punem întrebări, să-i chestionăm, să le cerem, să îi sancţionăm.

Şi mai cu seamă trebuie să meargă tinerii la vot, pentru că asta e ţara lor. De acum, va fi ţara lor”, a mai declarat cunoscutul actor.

Duminică, 9 iunie, începând cu ora 7:00, românii sunt așteptați la urne pentru alegerile europarlamentare și locale 2024. Toate informațiile despre alegerile de pe 9 iunie le găsiți în LIVE TEXT-ul antena3.ro și pe Antena 3 CNN.

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

×
Subiecte în articol: Marius Manole alegeri locale 2024
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close