Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Marcel Ciolacu, la alegerile din București: „Capitala are nevoie de o schimbare"

Marcel Ciolacu, la alegerile din București: „Capitala are nevoie de o schimbare"

Premierul a însoțit-o pe Gabriela Firea la secția de votare

ciolacu
Marcel Ciolacu, la alegerile din București, în ziua votului: „Capitala are nevoie de o schimbare"
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   12:18

În ziua alegerilor locale, premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații la secția de votare din București, alături de candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea. Marcel Ciolacu a subliniat necesitatea unei schimbări în București.

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

„Capitala are nevoie de o schimbare. Așa cum spunea doamna Gabriela Firea, cred că am depășit momentul în care Bucureștiul are în acest moment lozinci, nevoi primare și dușmani imaginari”, a afirmat premierul.

Ciolacu a evidențiat importanța colaborării între primar și primarii de sectoare pentru transformarea Bucureștiului într-o capitală europeană „ A venit timpul să avem un primar general, primari de sector care să lucreze împreună, să conlucreze astfel încât astfel încât Bucureștiul să fie o capitală europeană, așa cum ne dorim cu toții”, a adăugat el.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu alegeri locale 2024
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close