Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Ionuț Stroe: Clotilde Armand recurge la sabotaj și haos pentru a vicia rezultatul alegerilor din Sectorul 1

Ionuț Stroe: Clotilde Armand recurge la sabotaj și haos pentru a vicia rezultatul alegerilor din Sectorul 1

Purtătorul de cuvânt al PNL a replicat demersurilor făcute de primarul de sector, care a cerut renumărarea voturilor

ionut stroe hepta
Ionuţ Stroe (PNL): "Este foarte probabil să ajungem la soluția comasării alegerilor"
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   15:47

Potrivit lui Ionuț Stroe, Clotilde Armand "nu poate accepta că a pierdut" și încearcă să creeze, "prin sabotaj și haos", condițiile pentru a pretinde că rezultatul electoral este altul decât cel consemnat în procesele verbale ale secțiilor.
  
"Prin tot ceea ce face acum, Clotilde Armand vrea vicierea credibilității rezultatelor de la Sectorul 1. Ea nu poate accepta că a pierdut. Clotilde Armand a obstrucționat şi obstrucționează, în aceste momente, procesul electoral de centralizare și numărare a voturilor la Sectorul 1. Tot ce vedeți, legat de haosul centralizării, cu oameni care stau în caniculă, ei i se datorează.

Ea este cea care, în calitate de primar, a îngreunat tot procesul, prin condițiile proaste prevăzute pentru Biroul Electoral de Sector și legat de spatiile în care se desfășoară numărătoarea.

În al doilea rând, (Clotilde Armand) tergiversează tot procesul de numărare, inventând probleme care nu există, contestând chiar și semnătura propriilor reprezentanți USR, care au semnat toate procesele verbale", a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL în cursul zilei de marți.

"Este, pur și simplu, disperarea că a pierdut. În acest moment, oficial, nu pe numărători paralele, mai sunt, cred, doar șapte secții de verificat și deja distanța lui George Tuță este de peste 650 de voturi. Asta o deranjează pe doamna Armand: că în mod oficial, cu semnătura membrilor USR, ea pierde. Că oamenii din Sectorul 1 au votat ca ea să plece acasă.

Și este atât de mare disperarea ei, încât a ajuns să facă zeci de plângeri penale către președinți de secții, către reprezentanții în secții, doar pentru a pune la îndoială totul, pentru distruge credibilitatea procesului electoral", a continuat reprezentantul liberal.

"Doamna Clotilde Armand încearcă, prin sabotajul acesta, prin haosul creat, să genereze condițiile pentru a spune ca rezultatul e altul, pentru a delegitima rezultatul, adică votul oamenilor. Dacă ar fi cu adevărat motive, atunci Biroul Electoral ar fi cel care ar putea decide, nu noi. Dar totul este doar o mașinărie de fum şi zgomot. Sunt chestiuni inventate acum de Clotilde Armand, când vede că pierde", a conchis Ionuț Stroe.

×
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close