Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Cristian Popescu Piedone e sigur că fiul său va câştiga Primăria Sectorului 5: „Va lua minim 36%”

Cristian Popescu Piedone e sigur că fiul său va câştiga Primăria Sectorului 5: „Va lua minim 36%”

Cristian Popescu Piedone transmite că fiul său are toate calitățile și resursele pentru a câștiga Primăria Sectorului 5.

Popescu Piedone
Piedone e sigur că fiul său va câştiga Primăria Sectorului 5: „Va lua minim 36%. Defilează. Va fi un scor record”
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   20:52

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, are încredere în abilitățile și șansele lui Vlad Popescu Piedone, fiul său, de a câștiga alegerile pentru Primăria Sectorului 5.

„Am fost acuzat că primăria o las moștenire. O primărie nu se lasă moștenire, o primărie se muncește şi se câștigă. Crescând lângă mine, eu știu că Vlad Popescu Piedone, parlamentar astăzi, acuzându-l că domnule, 'n-ai vorbit decât 90 de secunde în Parlament'... Noi nu vorbim din familia Popescu, doar ne apărăm. Dar Vlad Popescu Piedone, astăzi, când vorbim, puteți să intrați, este inițiatorul a 87 de legi, dintre care 27 îi poartă numele.

Nu mă duc la tribună, să mă duc cu pancarte, să mă bat cu adversarul politic. Noi muncim! Cum am și muncit şi în Sectorul 5 și în Sectorul 4 şi am lăsat amprenta”, a spus candidatul PUSL la Primăria Capitalei, miercuri, la Antena 3 CNN.

Cristian Popescu Piedone spune că fiul său, Vlad Popescu Piedone, va câştiga Primăria Sectorului 5 cu un scor record pentru PUSL.

„Procentul lui Vlad Popescu Piedone? Minim 36 - 37%. Defilează. Şi va fi scorul record al Partidului Umanist Social-Liberal pe România, atât vot politic, cât și vot pentru primar”, a mai spus Piedone.

„La Primăria Capitalei, dacă prezența la vot sare de 40%, Cristian Popescu Piedone este viitorul primar al municipiului București(...). Contractul meu cu bucureștenii însumează 12 puncte. Păi, mort să fiu să nu le fac. Le fac!”, a precizat el.

Cristian Popescu Piedone: Sunt 144 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, atrase de Primăria Sectorului 5 pe mandatul meu

„Sunt primul din România, pe fond nerambursabil, care construiesc unități locative pentru tineri și pentru persoane cu dizabilități", a menţionat Cristian Popescu Piedone, miercuri, la Antena 3 CNN. 

„N-a construit nimeni. Cu fonduri rambursabile, lucrul ăsta se întâmplă. Am eliberat terenul, am eliberat autorizația de demolare, suntem în procedurile de proiectare și execuție cel târziu în toamnă, pentru că banii ne-au venit și îi avem în cont.

Proiectul trebuie finalizat până la sfârșitul anului 2025. Bineînțeles, Vlad Popescu Piedone va duce proiectul la bun sfârșit", a continuat candidatul PUSL la Primăria Capitalei.

Primăria Sectorului 5 a început lucrările în vederea construirii a şase blocuri cu 180 de locuinţe pentru tineri

Primăria Sectorului 5 a anunţat, miercuri, că a început lucrările în vederea construirii a şase blocuri cu 180 de locuinţe pentru tinerii din această zonă administrativ-teritorială, în zona Viilor, cu peste 20 de milioane de euro din fonduri europene nerambursabile obţinute prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Reprezentanţii autorităţii locale au scris, miercuri, pe Facebook, că se demolează construcţiile existente pe terenul de aproximativ 15.000 metri pătraţi din zona Viilor şi se salubrizează, pentru ca în luna septembrie să se dea ordinul pentru execuţie şantier.

Proiectul „Locuinţe nZeb pentru tinerii din Sectorul 5” presupune realizarea a 180 de locuinţe cu una, două şi trei camere, unele dintre acestea fiind prevăzute inclusiv cu obiecte sanitare pentru persoanele cu dizabilităţi.

Conform sursei citate, blocurile vor beneficia şi de 234 locuri de parcare, dintre care 159 în parcarea subterană.

Lucrările de construcţie ar urma să fie finalizate până în decembrie 2025. 

×
Citește mai multe din Alegeri locale
» Vezi toate știrile din Alegeri locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close