Antena 3 CNN Politică ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucător al Stelei candidează la primărie

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucător al Stelei candidează la primărie

breaking-news-gigi-becali-a-pierdut-definitiv-marca-steaua-prin-decizia-instantei-supreme-vezi-ce-s-a_1_size6.jpg
14 Apr 2016   •   14:38

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul fotbalist Ion Viorel, în prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzău, şi-a anunţat, joi, intrarea în cursa pentru Primăria municipiului Buzău din partea PSRO, scrie agerpres.

'Astăzi, 14 aprilie 2016, am acceptat oferta politică a PSRO şi m-am înscris în filiala buzoiană a acestui partid, cu această ocazie îmi anunţ oficial candidatura la funcţia de primar al municipiului Buzău sub culorile partidului condus de Mircea Geoană', a declarat joi Ion Viorel, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul jucător al echipelor Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi şi VFL Bochum susţine că a luat această decizie din mai multe motive.

'Am decis să intru în bătălie pentru primărie din următoarele motive: partidele politice tradiţionale şi-au dovedit limitele şi capacitatea de a oferi soluţii concrete la problemele adevărate ale oamenilor, nivelul de corupţie a ajuns de neacceptat, buzoienii au nevoie de dezvoltare, de protecţie socială şi am soluţiile necesare pe care să le implementez', a mai declarat sursa citată.

Preşedintele executiv al PSRO Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a declarat că Ion Viorel a performat în întreaga sa carieră sportivă şi managerială şi că speră că va performa şi în administraţie'.

În cursa pentru Primăria municipiului Buzău şi-au mai anunţat intenţia de a candida peste 10 alţi candidaţi.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 alegeri
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close