Antena 3 CNN Politică Agenţiile, autorităţile şi direcţiile deconcentrate, inventariate în vederea restructurării

Agenţiile, autorităţile şi direcţiile deconcentrate, inventariate în vederea restructurării

Agenţiile, autorităţile şi direcţiile deconcentrate, inventariate în vederea restructurării
03 Iun 2010   •   14:46

Guvernul a constituit o comisie care inventariază agenţiile, autorităţile, departamentele, serviciile şi direcţiile deconcentrate aflate în subordinea Guvernului şi a ministerelor în vederea restructurării acestora, a declarat joi, preşedintele UDMR, Marko Bela.
"Aş vrea ca foarte repede să ajungem la nişte concluzii corecte privind aceste entităţi şi anume desfiinţarea unor dintre ele, comasarea altora şi o parte care în mod obligatoriu ar trebui transferate către administraţiile locale, aşa cum procedăm în acest moment cu spitalele", a explicat vicepremierul noua măsură luată în guvern.
Din acestă comisie, care a fost înfiinţată în urmă cu o săptămână, fac parte doi consilieri din cabinetul primului-ministru, doi consilieri din partea cabinetul său şi două persoane de la Ministerul Finanţelor.
Marko Bela a arătat că membrii acestei comisiei fac un inventar al agenţiilor, în sensul stabilirii atribuţiilor acestora, a personalului, pentru a indetifica eventualele suprapuneri de sarcini şi atribuţii.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close