Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu: ?Nu am niciun conflict cu Elena Udrea"

Adriana Săftoiu: ?Nu am niciun conflict cu Elena Udrea"

Adriana Săftoiu: ?Nu am niciun conflict cu Elena Udrea"
03 Mar 2008   •   14:35

Elena Udrea şi Adriana Săftoiu au fost invitate la emisiunea News First cu Alessandra Stoicescu. Cele două au infirmat în direct la Radio NewsFm zvonurile apărute luni în presă, conform cărora ar avea un conflict. ?Nu am niciun conflict cu Elena Udrea. Astfel de afirmaţii au ca scop doar creşterea rating-ului emisiunilor?, a declarat Adriana Săftoiu. Elena Udrea a susţinut şi ea afirmaţiile fostului consilier prezidenţial, declarând că nu au nimic de împărţit, toate acestea fiind doar speculaţii ale presei.

Zvonurile conform cărora Udrea şi Săftoiu ar avea un conflict au apărut ca urmare a unui articol de luni al ziarului ?Gândul?. Conform articolului Elena Udrea ar fi declarat pe blogul său că ?unii dintre foştii consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu s-au dovedit ?lipsiţi de caracter şi de loialitate?, referindu-se aici, susţine Gândul, la fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu.

În altă ordine de idei, Elena Udrea a ţinut să infirme zvonurile conform cărora ar deţine poşete în valoare de două miliarde de lei vechi. ?Sunt o femeie care am grijă în alegerea ţinutelor şi a accesoriilor dar asta nu înseamnă ca genţile mele valorează 2 miliarde, adică aproximativ 60.000 de euro. Să fim serioşi?, a declarat Udrea în direct, la NewsFm.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close