Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase se teme de ?şeful din umbră? al PD-L

Adrian Năstase se teme de ?şeful din umbră? al PD-L

Adrian Năstase se teme de ?şeful din umbră? al PD-L
04 Dec 2008   •   03:24

Negocierile dintre partide pentru formarea unui guvern se anunţă dificile, dacă se ţine seama că în fiecare partid multe personalităţi au răfuieli personale cu oponenţii de la alte formaţiuni. Unul din numele grele din PSD, Adrian Năstase pare că înclină mai degrabă spre o asociere cu PNL. Acesta se teme nu de PDL, sau de politica sa, ci are mai degrabă îndoieli legate de ?şeful din umbră? al partidului prezidenţial, Traian Băsescu.?Eu nu am o problemă cu PD-L, ci cu şeful lor din umbră?, declara Adrian Năstase.
Acesta se teme că o alianţă cu acest partid ar transforma PSD într-o formaţioune de eşalonul doi. O alianţă la guvernare ?ar transforma PSD într-un partid de nivelul al doilea, care ar fi guvernat de un partid care are premierul şi serviciile de informaţii", aprecia Năstase la Antena3.
Liderul psd-ist a confirmat că vor exista negocieri atât cu PD-L, cât şi cu PNL, dar a susţinut teza colegilor săi, că formaţiunea sa nu acceptă condiţii impuse, precum cea avansată de liberali. Acesştia afirmaseră iniţial că nu discută decât în condiţiile în care Tăriceanu este premier.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase negocieri guvern PNL
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close