Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, posibilul candidat PSD-PC la preşedinţia României

Adrian Năstase, posibilul candidat PSD-PC la preşedinţia României

Adrian Năstase, posibilul candidat PSD-PC la preşedinţia României
11 Iul 2008   •   11:16

Social-Democraţii şi conservatorii au prezentat vineri programul comun de guvernare, cu care speră ca la toamnă să câştige alegerile. Este prima ofertă electorală propusă pentru alegeri. Documentul se referă, în principal, la menţinerea puterii de cumpărare a populaţiei, reducerea TVA la produsele alimentare de bază şi majorarea salariilor, ţinând cont de productivitate. O altă prevedere se referă la introducerea impozitării regresive. Programul va fi supus dezbaterii publice.

În discursul său, preşedintele PSD Mircea Geoană, a declarat că Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional PSD, are toate calităţile să continue ?traseul întrerupt în 2004?. ?Un om cu forţa lui Adrian Năstase are absolut toate calităţile ca să continue traseul întrerupt în 2004?, a spus Geoană. Cristian Diaconescu a declarat la rândul său că Adrian Năstase este cel mai în măsură să candideze pentru preşedinţia României.

Mircea Geoană nu a pierdut ocazia nici să atace actuala conducere a ţării. ?Guvernarea Băsescu ? Tăriceanu a fost o guvernare a uşilor închise. A blocării dialogului social. Sindicatele pichetează pentru că Guvernul nu îşi păstrează propriul cuvânt cu privire la mărirea salariului minim. În premieră, în 20 de ani de democraţie renăscută în România, pensionarii şi poliţiştii fac grevă. Tot soiul de incompetenţi şi de linguşitori au ajuns în funcţii de conducere în România. România a pierdut patru ani în care se puteau face multe lucruri bune, din cauza incompetenţilor din jurul lui Tăriceanu şi a linguşitorilor din jurul lui Băsescu?, a mai spus Geoană.



Referitor la oferta PSD - PC, Geoană a declarat că guvernarea celor două partide îşi propune să ridice salariul minim la 1.000 RON, să contruiască în cei patru ani opt stadioane la nivelul standardelor UEFA, şi câte 1.000 de km de autostradă (şi centurile aferente ale marilor oraşe) şi căi ferate.

Declaraţie Daniela Popa, preşedinte PC


Declaraţie Adrian Năstase


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close