Antena 3 CNN Politică A îngropat securea războiului? Săftoiu îi ia apărarea lui Udrea, în comisia de anchetă (VIDEO)

A îngropat securea războiului? Săftoiu îi ia apărarea lui Udrea, în comisia de anchetă (VIDEO)

A îngropat securea războiului? Săftoiu îi ia apărarea lui Udrea, în comisia de anchetă (VIDEO)
11 Aug 2009   •   15:43

Surpriză la comisia parlamentară care anchetează cheltuirea banilor la Ministerul Turismului. Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, i-a luat apărarea Elenei Udrea. Fostul consilier prezidenţial a susţinut că Ministrul Turismului nu a făcut nimic ilegal atunci când le-ar fi plătit diurne jurnaliştilor.

?Doamna Udrea nu a făcut nimic ilegal pe fond, în acest sens. Doar că, am un semn de întrebare fiind vorba de bani publici şi sper să îl elucidez până la finalul anchetei? a spus Adriana Săftoiu. Ea susţine că există o hotărâre de guvern care ar acoperi gestul făcut de Ministerul Turismului.

A fost a doua remarcă favorabilă a Adrianei Săftoiu în ceea ce o priveşte o priveşte pe Elena Udrea. Fosta colegă de la Cotroceni, susţine că presa i-a făcut imagine Ministrului Turismului şi fără bani, atunci când a difuzat ştiri cu ministrul turismului pe bicicletă sau pe cal.

Comisia de anchetă în cazul Udrea verifică modului de cheltuire banilor publici destinaţi unor campanii de promovare precum "Romania, Land of Choice". Comisia va ancheta inclusiv cheltuielile cu cazarea, transportul şi diurna ziariştilor acreditaţi la Ministerul Turismului.

Săftoiu şi Udrea au lucrat în acelaşi timp la Palatul Cotroceni. Elena Udrea era şeful cancelariei lui Traian Băsescu, iar Adriana Săftoiu îl consilia pe şeful statului.



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close