Antena 3 CNN Politică 44% dintre români sunt mulţumiţi de Traian Băsescu

44% dintre români sunt mulţumiţi de Traian Băsescu

44% dintre români sunt mulţumiţi de Traian Băsescu
01 Iul 2007   •   18:27

Un procent de 15% dintre români sunt foarte mulţumiţi de activitatea preşedintelui Traian Băsescu în calitate de şef al statului, relevă un sondaj de opinie. În acelaşi timp tot 15% dintre români sunt foarte nemulţumiţi de activitatea lui Traian Băsescu în fruntea ţării, 44% sunt destul de mulţumiţi, iar 26% destul de nemulţumiţi. Doar 2% dintre români sunt foarte mulţumiţi de activitatea noului Guvern condus de Călin Popescu-Tăriceanu, 18% sunt destul de mulţumiţi, 43% sunt destul de nemulţumiţi, iar 36% sunt foarte nemulţumiţi.

La întrebarea 'Cum apreciaţi activitatea lui Traian Băsescu după ce a revenit în funcţia de preşedinte?', 15% dintre subiecţi afirmă că este mai bună decât înaintea suspendării, 48% o consideră la fel de bună, 26% la fel de proastă ca înaintea suspendării, iar 11% mai proastă ca înaintea suspendării din funcţie a şefului statului.

30% dintre români consideră că Guvernul trebuie să îşi continue activitatea, iar 70% consideră că trebuie înlocuit.

În ceea ce îi priveşte pe miniştri şi activitatea lor, 52% dintre persoanele intervievate nu au ştiut să răspundă care este cel mai bun membru al Cabinetului, iar 62% nu au ştiut care este cel mai slab ministru. În acest context, cel mai bun ministru este considerat Varujan Vosganian (3%), urmat de Adrian Cioroianu, Ludovic Orban, Teodor Meleşcanu şi Călin Popescu-Tăriceanu (1%), iar la polul opus, Eugen Nicolăescu (considerat cel mai slab ministru de 7% dintre respondenţi), urmat de Decebal Traian Remeş (5%).

Sondajul INSOMAR a fost realizat în perioada 20-25 iunie, pe un eşantion de 1.330 de persoane.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close