Antena 3 CNN Opinii Lia Olguţa Tristulescu

Lia Olguţa Tristulescu

Lia Olguţa Tristulescu
27 Aug 2010   •   08:58

Lia Olguţa s-a decis după o noapte de caniculă să reglementeze enternetul. S-au raliat imediat alte câteva Lia Olguţe, prostia şi prosteala nu ţin cont de orientare politică în România. Deja Goagăl tremură, Facebook se dă de ceasul morţii (Like!), iar PornoTube îşi caută domeniu pe Marte.

Se pune la cale o Comisie parlamentară, se vorbeşte deschis despre dezbaterea publică a subiectului, iar forumiştii care obişnuiau să scrie cu prea mulţi p sau f învaţă alfabetul chinez, pentru a se adapta vremurilor. Nu e un film prost, viaţa bate curul în România, e realitatea crudă a uninominalului mioritic.

Când îşi prezenta disciplinat unghiuţele tăiate şi batista proaspăt călcată în banca PRM, Lia Olguţa nu avea încă în vedere orgiile din enternetul românesc. Era tacit de acord cu execuţiile pe stadioane promise de Tribun, hăhăia la lăturile lui Alcibiade şi promitea o puşcărie pentru fiecare cetăţean scuipat săptămânal în România Mare. Dintr-o dată, s-a oripilat.

S-a oripilat de câteva înjurături cu tentă sexuală citite în pauzele dintre şedinţele degaba, fără a preciza niciodată dacă a fost cu adevărat oripilată de cuvintele avortate de fostul ei şef la o gazetă care, culmea, are şi azi pagină la zi, cu tot cu arhivă, pe enternet.

Poate că de aici, de la această pagină abuziv folosită într-un spaţiu de altfel liber ar trebui să înceapă orice cod şi orice conduită în domeniu. Iar pentru Lia Olguţa această iniţiativă ar trebui să fie întâi de toate o penitenţă. Altfel, tot mesajul rămâne o gargară fără rost. Tristulescu.

Bogdan Pitaru

×
Subiecte în articol: internet Bogdan Pitaru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close