Antena 3 CNN Opinii Ce i-ar fi putut spune Pamela Anderson lui Emil Boc

Ce i-ar fi putut spune Pamela Anderson lui Emil Boc

Ce i-ar fi putut spune Pamela Anderson lui Emil Boc
20 Sep 2010   •   11:46

De la început i-ar fi putut spune că e pitic. Pamela Anderson pare o tipă dinrt-o bucată, total dezinhibată în faţa vreunui lider politic din Balcani. Aşa că n-ar fi avut nici un complex să remarce de la prima întâlnire cu premierul Emil Boc cât de mic de stat e statul nostru de drept.

Mă rog, probabil că această primă remarcă ar fi fost aruncată în glumă, prilej pentru a-i zâmbi cu toţi dinţii. Tot cu gura larg deschisă o fi rămas însă Pamela Anderson şi în timpul drumului până la Palatul Snagov, unde a fost invitată. Nu vezi în fiecare zi trotuare şi borduri în pădure, chiar dacă în timpul vieţii ai avut răgazul să colinzi întreaga lume. Ce a făcut domnul Videanu la Snagov e culmea fiţei de criză.

În locul în care şmecherii patriei obişnuiesc să-şi stimeze campioanele olimpice la atletism aruncând cu peturi de bere după ele, ai noştri guvernanţi au făcut acum printre copacii seculari o autostradă în miniatură. Era şi păcat pentru panoplia de vile ce stau în ramă la marginea Snagovului să nu asimileze şi beneficiile borduriadei, adevăratul sport naţional al administraţiilor din ultimii ani. Aşa că Pamela probabil că a căscat bine ochii la minunea de Bucureşti şi, dacă premierul Boc i-ar fi fost în preajmă, i-ar fi transmis uimirea sa din vârful genelor.

Dar ultima şi cea mai pregnantă mirare pentru Pamela trebuie să fi fost băutul apei chioare pe stomacul gol. Numai aşa se explică, potrivit tabloidelor de Dâmboviţa, de ce doamna Anderson s-a ales în România cu o ditamai diareea. Motiv pentru care nu a achiesat neapărat la părerile domnilor generoşi din preajma sa, simţind nevoia fiziologică de a-şi petrece cea mai mare parte a timpului la toaletă. Nu era neapărat indicat ca în acele momente Emil Boc să fie prin apropierea sa. Şi totuşi, dacă ar fi fost, probabil că Pamela l-ar fi învăţat pe premierul român ce înseamnă cu adevărat o isterie de divă. Iar domnul nostru guvernant ar fi înţeles cu siguranţă că această criză de perplexitate nu se poate rezolva cu un hocus-pocus, doar prin cumpărarea vreunui ursuleţ de pluş.

Din păcate, Emil Boc şi Pamela Anderson nu au avut ocazia să se privească ochi în ochi. Aşa că premierul nostru nu poate încă beneficia de învăţăturile starletei de peste Ocean. Trebuie să se rezume la frazele şmecherite rostite de ex-ul său ministru, domn' Vlădescu de la Finanţe. Care, ca orice om obişnuit să-şi experimenteze dragostea hai-hui, fără ură şi părtinire de partid, i-a transmis deja Boc-ului de la Palatul Victoria că "are o înţelegere limitată a economiei." Dar, după visul cu Pamela Anderson, coşmarul enunţat de Vlădescu nu-l va afecta pe prim-ministru mai mult de o seară, două. Acuş se face anul şi trebuie să anunţe o nouă creştere economică.

Bogdan Pitaru

×
Citește mai multe din Opinii
» Vezi toate știrile din Opinii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close