Antena 3 CNN Opinii Arena Politică Nicolae Ciucă și-a început campania prezidențială la filiala PNL Giurgiu

Nicolae Ciucă și-a început campania prezidențială la filiala PNL Giurgiu

nicolae ciuca giurgiu
Fostul premier a subliniat realizările sale în județ. Sursă foto: Facebook/ Nicolae Ciucă
de A.S.    |    24 Oct 2024   •   17:53

Nicolae Ciucă și-a început joi campania prezidențială în Giurgiu, la filiala PNL care a obținut 56% din voturi și 44 de primari din 54 de localități la alegerile locale. Fostul premier a subliniat realizările sale în județ, inclusiv modernizarea infrastructurii și investițiile în educație, prezentându-se ca un lider pregătit să construiască o Românie modernă și prosperă. 

Nicolae Ciucă și-a început campania prezidențială din Giurgiu, filiala PNL care a demonstrat cel mai mare succes la alegerile locale. Cu 56% din voturi și 44 de primari din 54 de localități, inclusiv în orașele Bolintin Vale și Mihăilești, organizația PNL din Giurgiu a câștigat încrederea majorității cetățenilor, arătând o coeziune și o forță politică impresionantă.

În perioada în care a fost prim-ministru, Nicolae Ciucă a contribuit la implementarea unor proiecte esențiale pentru dezvoltarea județului Giurgiu. Modernizarea drumurilor DN 5B și DN 61, extinderea rețelelor de apă și gaze și reabilitarea infrastructurii rutiere au avut un impact direct asupra economiei locale și asupra bunăstării cetățenilor. În plus, investițiile masive în educație și infrastructură sportivă au creat oportunități de dezvoltare pentru tinerii din județ, modernizând instituțiile de învățământ și facilitățile sportive.

Cu sprijinul acestei echipe puternice, Nicolae Ciucă și PNL sunt pregătiți pentru provocările viitoare. Cu o bază solidă, așa cum este PNL Giurgiu, Ciucă își propune să construiască o Românie modernă și prosperă, având cetățenii în centrul tuturor acțiunilor sale.

„Astăzi mă aflu la Giurgiu, într-un moment important al parcursului nostru politic, în cadrul unei filiale a Partidului Național Liberal care a demonstrat forță și coeziune. Cu 44 de primari din 54, inclusiv primarul municipiului, și cu președinția Consiliului Județean câștigată, aproape toate orașele din județ sunt conduse de echipe liberale, un semn clar al încrederii pe care cetățenii o au în PNL. Scorul de 56% obținut la alegerile locale reflectă forța echipei noastre și direcția corectă în care ne îndreptăm.

Dezvoltarea județului a fost susținută prin proiecte importante, precum modernizarea drumurilor DN 5B și DN 61, reabilitarea infrastructurii rutiere în orașe, extinderea rețelei de apă și gaze, precum și investiții în infrastructura educațională și sportivă. Cu această echipă puternică alături, suntem pregătiți pentru următoarele provocări, pentru a construi o Românie prosperă și sigură”, a scris Ciucă pe Facebook.

×
Parteneri
x close