Antena 3 CNN Actualitate Vreme deosebit de rece în București. Anunț important de la ANM

Vreme deosebit de rece în București. Anunț important de la ANM

o_1b8hk5qaqp17s6jjbg7ug16jq8.jpg
Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Feb 2017   •   16:25

Bucureştiul va fi afectat, până marţi, de un val de frig, cu dimineţi şi nopţi geroase, a anunţat, joi, şeful Centrului Naţional de Prognoză Meteo de la Administraţia Naţională de Meteorologie, Gabriela Băncilă.

„În Capitală, în tot acest interval, estimăm că temperatura nu va depăşi pe parcursul zilelor minus 6 - minus 4 grade, în timp ce în cursul nopţilor se vor înregistra temperaturi în jur de minus 14 - minus 9 grade, cel mult. Cu alte cuvinte, un interval destul de lung cu vreme foarte rece, deosebit de rece”, a precizat ea, la Comandamentul de iarnă convocat la Primăria Generală.

Băncilă a menţionat că în Bucureşti, pe parcursul ultimelor 24 de ore, s-a depus un strat de 12 - 16 centimetri de zăpadă.

„Totalizăm în momentul de faţă un strat de zăpadă de 13 - 22 centimetri măsuraţi, în platformele staţiilor meteorologice. Pe parcursul zilei de azi vor mai fi intervale în care va ninge slab, vântul va atinge cote de moderat 35 - 40 km/h, dar nu se vor depune mai mult de 2 - 3 cm de zăpadă, peste cea existentă deja”, a adăugat ea.
 

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close