Antena 3 CNN Meteo Vijeliile puternice au făcut ravagii în Argeș. Străzi inundate și copaci căzuți. Un bărbat a fost lovit de trăsnet

Vijeliile puternice au făcut ravagii în Argeș. Străzi inundate și copaci căzuți. Un bărbat a fost lovit de trăsnet

BeFunky-collage (53)
de Andreea Ştefan    |    29 Iul 2024   •   18:21

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis marți după-amiază o avertizare meteo nowcasting cod roșu de ploi, vijelii și grindină. Două județe sunt vizate.

Update 20:20 Două mesaje RO-Alert i-au atenționat pe oameni să evite deplasările în șase localități. La Ștefănești, grindina a umplut străzi, grădini și parcuri. Pompierii au fost solicitați să ajute după ce câțiva copaci s-au prăbușit pe șosea.

În Argeș, un bărbat în vârstă de 52 de ani, de origine vietnameză, care lucra la șantierul autostrăzii Pitesti-Sibiu, a fost lovit de trăsnet. Acesta a fost preluat de ambulanță și dus la spital.

Știre inițială

Avertizarea meteo cod roșu este valabilă în intervalul 18:10 - 19:00.

Se vor semnala averse torențiale care vor acumula peste 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică, grindină de medii dimensiuni.

Județele vizate de avertizarea meteo:

  • Județul Argeş: Pitești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Leordeni, Bogați, Bradu, Priboieni, Căteasca, Rătești, Beleți-Negrești, Dobrești;
  • Județul Dâmboviţa: Ludești, Crângurile, Hulubești, Valea Mare;

 

×
Citește mai multe din Meteo
» Vezi toate știrile din Meteo
Cele mai noi știri
Parteneri
x close