Antena 3 CNN Meteo Furtuna face prăpăd în Botoşani. O platformă apicolă cu 20 de stupi a luat foc, după ce a fost lovită de trăsnet

Furtuna face prăpăd în Botoşani. O platformă apicolă cu 20 de stupi a luat foc, după ce a fost lovită de trăsnet

O platformă apicolă cu 20 de stupi amplasată pe raza localităţii Hăneşti din judeţul Botoşani a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

botosani stupi
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   23:07

Pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Potrivit acestora, un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Hăneşti au intervenit pentru stingerea incendiului.

"Aceştia au constatat că ardea platforma, mai multe unelte apicole şi 20 de stupi, fără albine.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini cu incendiul:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii au intervenit rapid pentru ca flăcările să nu se extindă la alţi 70 de stupi şi o casă", precizează oficialii ISU. 

? O platformă apicolă cu 20 de stupi a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. S-a întâmplat în această după-amiază,...

Publicată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani pe Marţi, 28 mai 2024

Ei au precizat că platforma a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet.

Cod galben de furtuni severe pentru mai multe județe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind cantităţi de apă însemnate, valabilă de marţi, de la ora 16.00, până miercuri, la aceeaşi oră.

Astfel, în intervalul menţionat, în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei, în Carpaţii Orientali şi jumătatea de est a Carpaţilor Meridionali vor fi perioade cu averse şi cu caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 25...30 l/mp şi pe alocuri de peste 40...50 l/mp.

Codul galben vizează judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău, Vrancea, Covasna şi parţial judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Harghita, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

×
Subiecte în articol: furtuna Botoșani Hăneşt trasnet stupi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close