Antena 3 CNN Meteo Cod portocaliu de vijelii și grindină, în mai multe localități: Locuitorii din județul Arad au primit mesaj Ro-Alert să se adăpostească

Cod portocaliu de vijelii și grindină, în mai multe localități: Locuitorii din județul Arad au primit mesaj Ro-Alert să se adăpostească

alerta meteo furtuna vijelie grindina arad 25 iunie 2024
Nori de furtună în Arad, marți, 25 iunie 2024. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    25 Iun 2024   •   20:05

Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo imediată Cod portocaliu de vijelii și grindină pentru mai multe localități din județul Arad.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marți, în intervalul 20:00 - 21:00, se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25 - 40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelie.

Autoritățile au transmis mesaje de avertizare Ro-Alert locuitorilor din zonele vizate, cu recomandarea ca aceștia să evite deplasările și să-și ia măsuri de adăpostire și autoprotecție.

16 localităţi din județul Arad sunt vizate de alerta meteo: Curtici, Dorobanți, Felnac, Grăniceri, Iratoșu, Livada, Macea, Pecica, Peregu Mare, Secusigiu, Șimand, Șofronea, Vladimirescu, Zădăreni și Zimandu Nou.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close