Antena 3 CNN Meteo Căldura revine în România. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Căldura revine în România. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

plaja canicula
Căldura revine în România. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    05 Iul 2024   •   08:27

Deși vremea s-a răcorit în ultimele zile, iar ploile au făcut ravagii în toate zonele, meteorologii anunță temperaturi crescute în următoarele patru săptămâni. Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de caldă până la începutul lunii august, în întreaga țară.

Prognoza meteo pentru săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde cantitatea de ploi va fi apropiată de cea normală, precipitațiile vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15.07.2024 – 22.07.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22.07.2024 – 29.07.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Cantitățile de ploi vor fi în general apropiate de cel normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29.07.2024 – 05.08.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea canicula iulie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close