Antena 3 CNN Meteo Arșița persistă, dar vin și ploile. Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Arșița persistă, dar vin și ploile. Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

BeFunky-collage (44)
ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - 29 iulie - 26 august 2024 | Sursă colaj foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    26 Iul 2024   •   10:05

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - 29 iulie - 26 august 2024. Ne așteaptă o vreme caniculară, dar vin și ploile.

Săptămâna 29 iulie – 05 august 2024

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât normalul în sud-vestul țării și ușor mai scăzute în nord-est. În restul țării, valorile termice vor fi apropiate de cele obișnuite. Precipitațiile vor fi mai puține decât de obicei, mai ales în regiunile din interiorul arcului carpatic.

Săptămâna 05 – 12 august 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât normalul pentru această perioadă în toată țara, în special în vest și sud-vest. Precipitațiile vor fi ușor mai puține decât de obicei în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 12 – 19 august 2024

Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul în toate regiunile, mai ales în sud. Precipitațiile vor fi în general apropiate de normalul acestei perioade.

Săptămâna 19 – 26 august 2024

Temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei în toată țara, în special în sud. Precipitațiile vor fi în general normale în est și sud-est, dar puțin mai scăzute în restul țării.

×
Citește mai multe din Meteo
» Vezi toate știrile din Meteo
Cele mai noi știri
Parteneri
x close