Antena 3 CNN Life x-master.ro aduce Counter-Strike 1.6 actualizat și gratuit pentru toți pasionații de gaming

x-master.ro aduce Counter-Strike 1.6 actualizat și gratuit pentru toți pasionații de gaming

joc
x-master.ro se bucură de o comunitate activă în secțiunea de comentarii. Sursă foto: Whitepress
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2024   •   10:40

Știri bune pentru toți pasionații de gaming! https://x-master.ro oferă descărcarea gratuită a versiunii actualizate de Counter-Strike 1.6, aducând acest joc clasic la îndemâna oricui dorește să se bucure de el.

Site-ul nostru, https://x-master.ro , are ca principal obiectiv promovarea Counter-Strike 1.6, punând la dispoziție o viteză de descărcare și încărcare excepțională. Actualizările de securitate recente garantează o experiență sigură pentru toți utilizatorii. Descărcarea este gratuită și nu impune nicio condiție, fiind accesibilă pentru oricine, până la vârsta de 45 de ani.

Cerințele minime de sistem pentru a juca acest joc sunt modeste, necesitând doar un procesor de 500 MHz, 96 MB RAM și o placă video de 16 MB. Pentru cei care doresc să se bucure de o performanță mai bună, recomandăm un procesor de 800 MHz, 128 MB RAM și o placă video de 32 MB.

Pe lângă beneficiile tehnice, x-master.ro se bucură de o comunitate activă în secțiunea de comentarii, unde utilizatorii pot discuta și împărtăși experiențele lor de joc.

Pentru a descărca gratuit Counter-Strike 1.6 și pentru mai multe informații, vizitați https://x-master.ro .

Download Counter Strike 1.6 este o versiune populară ce se remarcă prin faptul că beneficiază de cele mai noi update-uri de joc. Versiunea prezentată aici se poate descarcă prin download direct în varianta setup, arhivă sau torrent. Versiunea are update-urile pe anul 2024 și o listă de servere romanești.

Lista de servere nu conține servere străine care au lag și nici redirecte. Se poate instala oriunde în calculator și functionează pe toate sistemele de operare, inclusiv Windows 10 și 11. CS 1.6 a rămas un joc de tip shooter destul de jucat așa că vă așteptăm pe servere. Majoritatea serverelor au jucatori fideli care se află în top15. Puteți obține admine pe servere foarte ușor și ajută la buna administrare a serverelui.

Fara virusi & anti-shlowhackToate resursele sunt scanate și verificate implicit de către microsoft înainte de a fi încarcate. Jocurile conțin ultimele patch-uri și ultimele metode anti-slowhack.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close