Antena 3 CNN Life VIDEO. Un american a rămas uimit când a văzut cum e viața în România: „Am învățat că SUA sunt doar o țară din lumea a treia”

VIDEO. Un american a rămas uimit când a văzut cum e viața în România: „Am învățat că SUA sunt doar o țară din lumea a treia”

turist american in romania
Un turist american a venit în România și a rămas surprins de cum arată viața în țara noastră. FOTO: Captură X
de Bianca Chirilă    |    03 Sep 2024   •   16:50

Un turist american a venit în România și a rămas surprins de cum arată viața în țara noastră și le-a recomandat și conaționalilor săi să o viziteze. Tânărul, aflat în Timișoara, a povestit, într-un video pe X, că este șocat de faptul că localurile lasă mesele și scaunele afară, în timpul nopții, și că nimeni nu le fură. „Dacă eram în SUA, nu le mai vedeai niciodată. Trebuie să începem să vizităm România”, a mai spus el.

Tânărul a venit în România, iar în timpul unei vizite în Timișoara, a povestit că nu înțelege de ce americanii nu vizitează țara noastră.

„Americanii nu vin în această țară și nu înțeleg de ce.  Mă aflu în centrul orașului, cu nimeni altcineva în jur. Priviți acest loc, nu e nimeni”, a spus el într-un filmuleț postat pe X.

Americanul a rămas uimit și când a văzut că localurile își lasă mesele și scaunele afară pe timpul nopții și nu le fură nimeni.

„Sunt într-un oraș obișnuit din România și priviți în jur, localurile își lasă mesele și scaunele afară, pe timpul nopții, și nu le fură nimeni. Dacă eram în SUA și se întâmpla asta, nu le mai vedeai niciodată”, a mai spus el.

Însă, a fost și mai surprins când a văzut că pe stradă e și un pian.

„E un pian adevărat! Nu e asigurat cu un lanț sau nimic altceva! Cred că valorează zeci de mii în bani românești. De ce nu-l fură nimeni?”, a spus el uimit. 

Americanul i-a îndemnat pe conaționalii săi să vizitele România.

„Trebuie să începem să vizităm România”, a concluzionat el în filmarea cu titlul „Bro learning US is actually just a 3rd world country playing dress up” (n.r. - Frate, am învățat că SUA sunt doar o țară din lumea a treia, disimulată”.

×
Subiecte în articol: turist american SUA Timisoara americani
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close