Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce mănâncă Victoria Beckham în fiecare zi ca să aibă tenul perfect

Ce mănâncă Victoria Beckham în fiecare zi ca să aibă tenul perfect

14522955_1128383870548177_340164584604479212_n.jpg
Sursa foto: Foto/Victoria Beckham/Facebook
07 Oct 2016   •   19:58

Victoria Beckham este una dintre cele mai populare femei din lume. Victoria este admirată pentru stilul său vestimentar impecabil și pentru frumusețea ei de invidiat. Dar starul britanic nu a arătat întotdeauna atât de bine. Vedeta s-a confruntat ani la rândul cu acneea severă, până în momentul în care a întâlnit un medic dermatolog care i-a oferit un sfat prețios.

"Merg la un dermatolog din Los Angeles, pe nume Harold Lancer, care este un medic incredibil. Îl cunosc de ani de zile și el a reușit să-mi vindece pielea", a declarat Victoria Beckham într-un interviu, potrivit www.newbeauty.com. "Aveam un ten cu probleme, iar el mi-a spus 'Trebuie să mănânci somon în fiecare zi'. Am fost mirată și l-am întrebat dacă într-adevăr în fiecare zi, iar el mi-a răspuns 'Da. La micul dejun, prânz sau cină, zi de zi'", a povestit Victoria, potrivit eva.ro.

Somonul, care este un pește gras, foarte bogat în acizi grași esențiali omega-3, este considerat de multă vreme un aliment minune pentru frumusețe.

 

×
Subiecte în articol: victoria beckham
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close