Probabil, majoritatea oamenilor nu știu de unde provine usturoiul pe care îl cumpără de la supermarket sau, cu atât mai puțin, cel din mâncarea servită la restaurant. Deși nu pare un detaliu demn de luat în seamă, problema este că usturoiul produs în China este toxic, scrie
jurnalul.ro.
Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie
www.healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.
Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive și, implicit pentru a vă proteja sănătatea, trebuie să învățați să distingeți usturoiul românesc de cel toxic, produs în China.
Acordați atenție următoarelor detalii:
Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
Mai multe, pe
jurnalul.ro.