Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Terapii revoluționare de la cei mai buni experți pentru longevitate din lume

Terapii revoluționare de la cei mai buni experți pentru longevitate din lume

adrian ursu
Terapii revoluționare de la cei mai buni experți pentru longevitate din lume
de Laura Dinu    |    22 Oct 2024   •   11:30

Astăzi și mâine avem ocazia să aflăm direct de la cei mai respectați specialiști în longevitate din România și din lume care sunt cele mai eficiente metode de a ne prelungi și îmbunătăți viața sau care sunt cele mai revoluționare suplimente și terapii.

Lideri de opinie, experți și pasionați din domeniul biotehnologiei, nutriției, fitness-ului și sănătății integrative sunt prezenți la Longevity Expo Forum Fest, un eveniment internațional dedicat promovării sănătății și longevitații, organizat de revista Longevity și Antena 3.

Cei interesați pot asista în direct la dezbateri și prezentări în clubul Kong din Herăstrău, intrarea fiind liberă.

”Este un loc special, unde timp de 2 zile ne vom întâlni cu toți cei care au lucruri de spus despre viața lungă și bună pe care ne-o dorim cu toții. Nu căutăm tinerețea fără bătrânețe ci căutăm să avem o viață echilibrată, care să ne ducă spre spre un trai rezonabil, confortabil și care să ne permită să facem ce vrem.

O să fie 10 conferințe tematice, vor fi cei mai tari specialiști în domeniul medical din țară și din străinătate. O să fie Andreea Mayer în direct cu noi, vor fi și specialiștii români, va fi doctorul Prada, va fi doamna doctor Oleniuc, va fi doamna doctor Dospinescu, domnul doctor Preoteasa, doctorul Constantin Stan... Ne vom întâlni cu o mulțime de specialiști în diverse domenii conexe”, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu. 

”Nu e numai ceea ce pe vremuri se numea geriatrie sau gerontologie, sunt atât de multe specializări pe care o să le adunăm aici, pe scenă. O să fie foarte multe prezentări, o să fie standuri ale unor companii care oferă servicii sau produse cu ajutorul cărora putem să trăim mai bine și mai mult. O să puteți cumpăra cărți și, desigur, revista Longvity, o să puteți testa o mulțime de produse care ne ajută să să arătăm mai bine, dar să ne simțim mai bine. Pentru că până la urmă nu e numai despre exterior, e despre felul în care ne construim fiecare dintre noi viața. Cum spuneam, vor fi toți speakerii importanți din aceste zile. Poate să vină oricine, intrarea este liberă, oricine poate să asiste la aceste conferințe”, a mai spus el. 

”Deci, astăzi și mâine, aici, la Club Kong, în Herăstrău, se ajunge foarte ușor de pe Bulevardul Kiseleff, putem să întâlnim toți specialiștii de top.

Revista Longevity e cea care a generat nebunia asta, să-i zicem frumoasă, pentru că am văzut succesul de care se bucură din clipa în care Antrena 3 CNN a lansat-o. Și e limpede că e o temă care preocupă tot mai multă lume, e o temă care are tot mai multe soluții și asta este foarte important, că nu mai privim implacabil la trecerea timpului, ci putem cumva să ne construim viitorul astfel încât să ne să ne ofere viața asta bună și lungă pe care ne-o dorim”, a concluzionat jurnalistul Adrian Ursu.

×
Parteneri
x close