Câte mese trebuie să avem într-o zi. Marea greșeală pe care o facem majoritatea dintre noi
Publicat acum 19 ore si 13 minute
Unul dintre cei mai buni specialişti în toxiinfecţie alimentară a nominalizat şase alimente pe care nu le consumă niciodată, printre care se numără scoicile sau fructele tăiate, scoici sau fructe tăiate, informează dailymail.co.uk.
Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma în veci.
Printre acestea se numără:
1. Scoici crude
2. Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare
3. Seminţe germinate
4. Carnea făcută în sânge
5. Ouă negătite
6. Lapte şi sucuri nepasteurizate.