Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Şase alimente pe care un specialist în toxiinfecţie alimentară NU le-ar mânca niciodată!

Şase alimente pe care un specialist în toxiinfecţie alimentară NU le-ar mânca niciodată!

<1 minut de citit Publicat la 13:46 31 Iul 2016 Modificat la 13:46 31 Iul 2016
breakfast-924167_960_720.jpg
Foto: pixabay.com

Unul dintre cei mai buni specialişti în toxiinfecţie alimentară a nominalizat şase alimente pe care nu le consumă niciodată, printre care se numără scoicile sau fructele tăiate, scoici sau fructe tăiate, informează dailymail.co.uk.

Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma în veci.

Printre acestea se numără:

1. Scoici crude

2. Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare

3. Seminţe germinate

4. Carnea făcută în sânge

5. Ouă negătite

6. Lapte şi sucuri nepasteurizate.

 

×
x close