Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Rețete vechi de peste un secol: castraveți prăjiți

Rețete vechi de peste un secol: castraveți prăjiți

<1 minut de citit Publicat la 16:34 18 Aug 2015 Modificat la 16:34 18 Aug 2015
peltea-crop-644x416.jpg
Rețetele vechi de peste un secol se dovedesc a fi cât se poate de practicabile și apropiate gustului nostru dedulcit la alte scofeturi, în ton cu vremea, scrie ziarulring.ro.

Jurnaliștii de la Agerpres au găsit în volumul „Carte de bucătărie — 1501 feluri de măncări'' (1935), cu o prefață de Constantin Bacalbașa, două rețete de îți lasă gura apă. Pentru castraveții prăjiți: „Curăță castraveții, taie-i în mai multe bucăți și aruncă-i 4-5 minute în apă fierbinte. Scoate-i și scutură-i bine de apă. Pune o lingură de peșmete și bate'l cu un ou întreg adăogând și ceapă tocată mărunt. Când totul s'a împreunat bine, pune înăuntru bucățele de castravete. Apoi în unt fierbinte introduci bucățele de castravete ca să se rumenească pe toate fețele”.

Mai multe rețete, pe ziarulring.ro.

×
Etichete: castraveti retete
x close