Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Rețeta minunată de plăcintă cu ceapă

Rețeta minunată de plăcintă cu ceapă

<1 minut de citit Publicat la 13:58 30 Aug 2015 Modificat la 13:58 30 Aug 2015
133988.jpg
foto: culinar.ro
Plăcinta cu ceapă şi plăcintă cu prune şi gris sunt doar două din tipurile de plăcintă făcute mai în fiecare casă de gospodinele din Săsciori, un sat de pe Valea Sebeşului, anunță Agerpres.

Secretul acestor bunătăți este dezvăluit de Maria Crețu, participantă în nenumărate rânduri la diverse expoziţii gastronomice și angajată la Primăria din Săsciori.

Pentru prepararea plăcintei cu ceapă se face mai întâi maiaua, din drojdie înmuiată în apă “domoală” (călduţă – n.r.), cu puţină sare. Se amestecă cu o lingură de lemn până se dizolvă drojdia.

×
x close