Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Până acum ți-ai băut greșit cafeaua. Ce trebuie să adaugi pentru a-i potența gustul

Până acum ți-ai băut greșit cafeaua. Ce trebuie să adaugi pentru a-i potența gustul

o_1bs13fh4kgfml6d1kbc1ojh19mt8.jpg
Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    09 Oct 2017   •   20:40

Cafeaua cu sare se pare că este o idee bună. Oamenii de știință care îi cercetează beneficiile au descoperit că, în loc de zahăr, este mai bine să îi adăugăm un mic vârf de sare, pentru a-i potența aroma și pentru a-i echilibra gustul. Se pare că ionii de sodiu au acest efect asupra cafelei.

Pentru a-i potența aroma, studii ale cercetătorilor britanici îndeamnă la adaosul de sare. Mai ales dacă gustul este puternic, un vârf de sare o va ”îmblânzi”, potrivit doctorulzilei.ro.

Secretul este ca vârful de sare să fie mic, pentru că o cantitate prea mare va strica iremediabil gustul celei mai iubite băuturi de dimineață.
 

×
Subiecte în articol: cafea sare
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close