Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă (P) Cand are copilul tau nevoie de multivitamine ?

(P) Cand are copilul tau nevoie de multivitamine ?

o_1c0gtglvc14b3sd51fummdk10tj8.jpg
04 Dec 2017   •   16:06

Daca exista un aspect unde toti expertii sunt de acord, este acela ca dezvoltarea copilului dumneavoastra este puternic dependenta de nutritie. Dar cum putem sti ca organismul a primit toate vitaminele necesare? Desi unii copii pot obtine toti nutrientii de care au nevoie doar din dieta, acest lucru uneori nu se intampla. Ca parinți, stim ca, uneori, copiii nu pot fi „imprieteniti” cu anumite alimente esentiale pentru o crestere si dezvoltare sanatoasa.

Iata cateva cazuri in care un supliment nutritional poate fi potrivit pentru copilul dumneavoastra:

Aveti probleme in a pastra legumele in farfuria micutului. Daca copilul dvs. nu este un fan al legumelor, obtinerea nutrientilor de care are nevoie poate fi o provocare. Desi multe alimente sunt imbogatite cu cele mai importante substante nutritive, nu putem sa ne bazam intotdeauna doar pe dieta pentru a ne asigura ca organismele copiilor primesc tot ceea ce au nevoie pentru o dezvoltare optima.

Un copil in crestere necesita o doza de calciu foarte mare. Un aspect putin cunoscut este faptul ca micutii care consuma bauturi carbogazoase in majoritatea cazurilor, consuma o cantitate considerabila de fosfati, care interfereaza cu absorbtia calciului si poate ingreuna asimilarea acestuia in oase.

Incepe scoala.  Desi „ inapoi la scoala” poate insemna inapoi la rutina, sistemul imunitar al copilui tau poate sa nu fie pregatit sa faca fata contactului cu germenii si bacteriile care de cele mai multe ori se ragasesc in colectivele mari. Un sistem imunitar slabit poate afecta capacitatea de concentrare si dezvoltarea organismului.

Schimbarea sezonului.  In sezonul rece, rezervele de vitamina D pot scadea semnificativ din cauza lipsei de expunere la soare si este recomandat ca pe langa o dieta echilibrata sa includem in rutina zilnica si acest tip de supliment alimentar. Vitamina D este cunoscuta sub denumirea de „vitamina soarelui” si are rol esential in absorbtia calciului, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului imunitar. Este o vitamina liposolubila ce in mod natural se gaseste in foarte putine alimente si care poate fi sintetizata de organism in prezenta razelor solare (UV).  

Pentru cresterea unor copii activi si sanatosi Jamieson popune Multi Kids Cu Fier, tablete masicabile cu 4 arome delicioase sub forma de personaje amuzante . Suplimentul este usor de digerat si ideal pentru organismul copiilor in crestere fiind imbogatit cu Calciu si Vitamina C si Fier. Jamieson Multi Kids Cu Fier nu contine aspartam, sare, gluten, lactoza sau arome artificiale.

Suplimentele Jamieson sunt produse pe baza Protocolului “360 Pure”, ce consta in efectuarea a 360 de pasi de asigurare a calitatii, pentru a garanta o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei si contin ingrediente premium, de cea mai buna calitate, cu origine clar definita.

Jamieson.Alegerea potrivita pentru un organism sanatos.

https://www.jamieson.ro/

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close